WordPress Website
laten maken Amsterdam.

Professionele en betaalbare websites uit de hoofdstad.

WordPress website laten maken Amsterdam.

Laat je WordPress website maken door een specialist in Amsterdam.

 

of in Groningen!

Nieuwe WordPress website.

WordPress is fantastisch. Voor designers, ontwikkelaars en jou, de eindgebruiker. Met WordPress kan iedereen een eigen website beheren.

Aan vervanging toe.

Loop je achter met je huidige website en zie je dat je concurrentie je voorbij snelt? Hou die oude website niet te lang in de lucht.

Meer Bezoekers.

Je weet dat je meer uit je online kanaal kunt halen, de vraag is alleen hoe. Laat mij jou helpen met het zorgen voor meer bezoekers en klanten.

Continu verbeteren.

Nieuwe ontwikkelingen op internet volgen elkaar snel op. Met WordPress wordt het continu verbeteren van je website makkelijk en leuk!

e

WordPress & SEO.

WordPress is een geweldig CMS als het gaat om de vindbaarheid. Out-of-the-box al een super systeem, met wat aanpassingen echt een raket!

Veel opties.

Of je nu een corporate website, een webshop of een intranet nodig hebt: met WordPress zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. 

WordPress project uitgelicht.

Hieronder staat een voorbeeld van een WordPress website die ik recentelijk heb gemaakt.
Klik op de afbeelding om naar het projectoverzicht te gaan.

Younique Lustrum Travel.

Voor Younique Travel maakte ik een fris en onderscheidend design en op basis daarvan een splinternieuwe website, die retesnel is en door de doelgroep goed gevonden wordt.

Waarom Strila?

SNEL BESCHIKBAAR.

Op dit moment (jul 2022) kan ik met jouw opdracht, nadat we deze hebben doorgesproken, binnen 4 weken starten!

Happy face gegarandeerd.

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn, maar ik stuur pas een factuur als je helemaal tevreden bent. Jij blij, ik blij!

Vragen is gratis.

Heb je een vraag, maar ben je bang direct ergens aan vast te zitten: no worries mate. Ik beantwoord je vragen graag.

Daarom Strila.

“Ik heb Daniel al 2x gevraagd voor het design van mijn website. De eerste keer voor het complete design, de tweede keer voor wat aanpassingen waar ik zelf niet uit kwam. Elke keer levert hij fantastisch resultaat. Hij weet echt ontzettend veel van wordpress en andere programma’s. Bovendien is Daniel een fijne vent om mee te werken. Hij is flexibel, denkt met je mee, hij reageert snel en is adequaat. Hij levert wat hij belooft. Ik kan echt iedereen aanraden om Daniel in te huren voor webdesign!”

Karen

Eigenaar, Karenz.nl

“Op Daniël kun je bouwen, “en hij helpt je met bouwen”. Super service en persoonlijke behandeling!”

Thijs van der Linden

Mede-eigenaar, Fresh Legend

“Daniel heeft me geholpen met het maken van een aantal aanpassingen aan mijn WordPress website. Het is erg prettig samenwerken, hij heeft verstand van zaken en is een aanpakker die meteen voor je aan de slag gaat. Ik zou zonder twijfel volgende keer weer met Daniel in zee gaan en zou hem dan ook zeker aanbevelen! “

Sara Fortuin

Owner & Producer, Let's Talk Film

“Very flexible, easy to work with and delivers great results. I can only recommend hiring Daniel.”
Larissa Wiens

Eigenaar, LW-Studio

Wat doe jij het allerliefst?

Doe dat dan ook 🙂

Met Strila doe ik dat ook. Ik zit het liefst de hele dag met mijn neus in WordPress om de meest gave, onderscheidende, geweldige, converterende websites voor mijn klanten te maken. 

Daarom help ik jou zo graag bij het verwezenlijken van online dromen, klein of groot. En samen met mij gelukkig een team van geweldige experts, die kunnen aansluiten wanneer dat nodig is. Dat is wel zo prettig.

Dus, waar wacht je nog op?

 

Zeg het maar!

Contact­gegevens

Postjesweg 1

1057 DT Amsterdam
w

hoi@strila.nl

020 2101 470