Vintage Audio Repair

Vintage Audio Repair repareert, reviseert en verkoopt tweedehands audio-apparatuur. Sinds kort maakt ze ook een eigen versterker.

Vintage Audio Repair

Vintage Audio Repair is een samenwerking tussen Abbe de Groot en Esther Engelen. Vintage Audio Repair (VAR) is opgericht door Abbe de Groot, een audio-ingenieur uit Dordrecht. Zijn passie voor vintage audio is rond zijn tiende levensjaar ontstaan. Sindsdien haalt hij alles waar een stekker aanzit uit elkaar en restaureert en repareert hij al ruim 15 jaar buizen-, gitaar- en jukeboxversterkers en andere vintage audio apparatuur. Sinds 2017 heeft Vintage Audio Repair versterking gekregen. Esther Engelen is verantwoordelijk voor de klantencommunicatie, de administratie en de planning waardoor de service sterk verbeterd is. Ze zorgt er voor dat alle afspraken ingepland worden, zodat de klant precies weet waar hij aan toe bent en er niet lang op een reparatie hoeft te worden gewacht.

Vintage Audio Repair website: https://vintageaudiorepair.nl/

Uitdaging

Esther kwam bij Strila omdat ze wist dat ze hier aan het juiste adres was voor het maken van een WordPress website, hulp bij zoekmachine-optimalisatie en het antwoord op duizend-en-een vragen die komen bij een nieuwe website. Samen zijn we gaan zitten om de huidige website een grondige make-over te geven. Gedurende het proces van ontwikkeling zijn keuzes gemaakt op het gebied van stijl en inrichting. Omdat de website bij de hostingprovider niet vooruit te branden is, is de nieuwe website bij Strila ondergebracht. Nu draait hij als een tierelier.

Skills

  • WordPress
  • HTML
  • CSS
  • SEO
  • SSL