Projecten

In onderstaande carrousel vind je een aantal recente projecten. Je kunt het project bekijken door op de afbeelding of titel te klikken.

Cargo Donkey

WordPress website

Cargo Donkey is een transportbedrijf dat voorziet in weg-, zee en luchttransport. Strila maakte een WordPress website die meertalig is en aandacht schenkt aan snelheid en SEO.

Livorno Projects

WordPress website

Livorno Projects verzorgt de volledige afbouw van een casco pand tot turn-key oplevering. Strila verzorgde de WordPress website, van een strak, aangeleverd design naar een live website.

Vintage Audio Repair

WordPress Website & Online Marketing

Vintage Audio Repair repareert, reviseert en verkoopt tweedehands audio-apparatuur. Strila werkte aan een nieuwe website, vindbaarheid in de zoekmachines en hosting.

True-Blue Box

WordPress Website & Online Marketing

Geluid zo puur dat de meest doorgewinterde audiofiel versteld staat. Dat is de True-Blue Box versterker. Strila bouwde de WordPress website en helpt met online marketing.

Younique Lustrum

WordPress Website & Online Marketing

Voor de scherpst geprijsde lustrumreizen naar de bruutste bestemmingen kies je Younique Lustrum! En voor een nieuwe website, vindbaarheid in de zoekmachines en hosting: Strila!

Younique Incentive

WordPress Website & Online Marketing

Younique Incentive Travel verzorgt incentivereizen, learning journeys en personeelsreizen. Strila maakte de website en haalt bezoekers binnen met online­marketing­campagnes.

Staat jouw project
hier straks ook bij?

 

Zeg het maar!

Naam(Vereist)

Contact­gegevens

Groningen

Boterdiep Wz 9
9785 AJ Zuidwolde Gn

Amsterdam

Postjesweg 1 (K32)
1057DT Amsterdam

w

hoi@strila.nl

06 49 56 60 61