Waterlands Krat

Met Waterlands Krat ontvang je wekelijks een krat vol topkwaliteit groente en fruit, zoveel mogelijk van boeren en telers uit de omgeving. Strila is inmiddels meer dan tevreden klant.

Waterlands Krat

Waterlands Krat is een initiatief van Dick Schaap uit Monnickendam. Als groothandelaar in groente en fruit weet hij als geen ander hoe je een krat voor lekkernijen vult voor een prijs waar je in een bio-winkel net twee appels en een mandarijn voor meeneemt. Via de site kun je je opgeven voor een kleine of grote krat.

Waterlands Krat website: http://waterlandskrat.nl

Opdrachtgever

Dickhoff Design: https://www.dickhoffdesign.com/

Uitdaging

Designbureau Dickhoff Design en Dick Schaap kennen elkaar al geruime tijd. Samen kwamen ze oo het idee voor een krat in de regio Waterland.

Het simpele en overzichtelijke design moet ervoor zorgen dat mensen geen vragen hebben wanneer ze zich inschrijven voor een krat. Het proces moet gemakkelijk en snel zijn. Wekelijks zijn de nieuwe producten te vinden en ook kunnen recepten gevonden worden. Op het blog staat het laatste nieuws rondom de krat. De website is op alle apparaten – desktop, tablet en mobiel – optimaal beschikbaar.

Skills

  • WordPress
  • Contact Form 7
  • HTML
  • CSS
  • SEO