Uitzendbureau Genuine Flex

Genuine Flex zorgt ervoor dat al hun mensen vanuit hun eigen kracht presteren en voldoende training krijgen om zich positief te ontwikkelen.

Uitzendbureau Genuine Flex

Genuine Flex is ontstaan in 2016 en geïnitieerd door Achie El Ghazaoui. Achie heeft na zijn studie, sociaaljuridische dienstverlening, zijn carrière opgebouwd als senior intercedent en assistent vestiging manager binnen de uitzendbranche. Na deze periode heeft Achie zijn weg vervolgd in de Hospitality branche als Housekeeping manager in diverse hotels. Achie heeft tevens zijn beveiliging diploma’s behaald en zet nu al zijn kennis, van zowel voor als achter de schermen, in om van Genuine Flex de ideale partner te maken voor uw bedrijf.

Genuine Flex website: http://www.genuineflex.nl/

Opdrachtgever

Dickhoff Design: https://www.dickhoffdesign.com/

Uitdaging

Een uitzendbureau moet een website hebben die vertrouwen uitstraalt, helder weergeeft welke vacatures beschikbaar zijn en voor welk publiek deze site is. De mannen van Dickhoff Design hebben de complete huisstijl ontworpen en ook de templates voor de websites geschetst. Deze is vervolgens vertaald naar een site in WordPress die responsive is en daardoor op alle devices goed werkt.

Skills

  • WordPress
  • HTML
  • CSS
  • Caching