WordPress Websites & Online Marketing

Voor agencies, MKB en ZZP

Diensten

Voor welke uitdaging
zoek je een oplossing?

Strila helpt graag en kan veel, maar niet alles.
Voor onderstaande expertises ben je zeker aan het juiste adres.

WordPress ontwikkeling.

WordPress is fantastisch. Voor designers, ontwikkelaars en jou, de eindgebruiker. Met WordPress kan iedereen een eigen website beheren.

>_ WordPress website laten maken

Designbureaus.

Het design vertalen naar een WordPress theme? Dat doe ik voor verschillende bureaus naar volle tevredenheid van beide kanten.

>_ WordPress voor bureaus

WEBDESIGN.

Strila werkt samen met meerdere geweldige design agencies, waardoor jouw nieuwe website er beter uit gaat zien dan je voor mogelijk houdt.

>_ Website ontwerpen

i

Content marketing.

Je website en social­media­kanalen moeten wel gevuld worden. Ik schrijf voor de gebruiker én de zoekmachine, zodat het prettig leest én gevonden wordt.

>_ Content marketing

e

SEO.

Zoekmachine­­­­optimalisatie, of Search Engine Optimisation, ofwel: zorgen dat de pagina’s op je website zo hoog mogelijk in Google komen.

>_ SEO Specialist

Snelheid.

Heb je al een website? Hij kan waarschijnlijk sneller en veiliger. Ik vertel hoe en doe het ook voor je, zodat jij je kunt focussen op jouw kracht.

>_ Website optimaliseren

Project uitgelicht.

Hieronder staat een voorbeeld van een website die ik recentelijk heb opgeleverd.
Klik op de afbeelding om naar het projectoverzicht te gaan.

Praktijk de Vesting.

Voor ttwwoo mocht ik een modern en fris design omtoveren naar een multilingual WordPress website, met extra aandacht voor responsiveness en gebruikersgemak.

Waarom Strila?

SNEL BESCHIKBAAR.

Op dit moment (09-2021) kan ik met jouw opdracht, nadat we deze hebben doorgesproken, binnen 2 weken starten!

Happy face gegarandeerd.

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn, maar ik stuur pas een factuur als je helemaal tevreden bent. Jij blij, ik blij!

Vragen is gratis.

Heb je een vraag, maar ben je bang direct ergens aan vast te zitten: no worries mate. Ik beantwoord je vragen altijd graag.

Daarom Strila.

Ik heb websites gemaakt voor webloggers, designers, restaurants, fotografen, cafés, tassenmakers, evenementenbureaus, kunstenaars, reisorganisaties, interieurbouwers, een scooterwinkel, cloudprovider, horecagroothandel, advocatenkantoor, salestrainer, psychologe, mentalcoach, beveiligingsbedrijf, drukkerij, burgerinitiatief, groente- en fruitkrat, productontwikkelaar, jongerencoach, uitzendbureau, interieurontwerper, audio-reparateur, natuursteen-expert, investeringsmaatschappij, belangenvereniging, wijnspecialist, zandmachinebouwer, motorrijschool, saxofoonleraar, hovenier, B&B, thuiszorger, kerk, cabaretier, belastingconsulent, medische app aanbieder, aannemer, kit- en tegelzetter, verloskundigcentrum, appartementverhuur, projectmanager, studentenvereniging, feestorganisatie, coaching-expert, juridisch adviseur en meer!

Wat doe jij het allerliefst?

Doe dat dan ook. Focus op wat jij écht goed kunt, waar je je passie in kwijt kunt, waar jij blij en gelukkig van wordt.

Met Strila doe ik dat ook. Daarom help ik jou ontzettend graag bij het verwezenlijken van online dromen, klein of groot. En samen met mij gelukkig een team van geweldige experts. Dat is wel zo prettig.

 

Zeg het maar!

Contact­gegevens

Willem Augustinstraat 222

1061 MJ Amsterdam

w

hoi@strila.nl

020 223 7507